Pop-up locaties 

Gastronomische ervaringen creëren kwamen altijd in opdracht van jullie. Maar graag willen we jullie uitnodigen in onze wereld, onze ultieme gastronomische beleving . Minstens 1 keer per jaar nodigen we jullie graag uit in onze pop-up.
Telkens op een andere locatie en telkens in een geheel ander concept.  Wil jij er graag eens bij zijn? Of wil je graag op de hoogte gehouden worden van onze volgende projecten? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief! 

Het diner 

Tabloo Margot x Catering Cachette

Tabloo Margot in combinatie met catering Cachette blijft dé perfecte combinatie. We leerden elkaar kennen op een diner, en kwamen snel tot de conclusie dat we de perfecte combinatie zijn. Tabloo Margot zorgt voor de perfectie! Een oog voor detail en een ongelofelijke creatieve geest zorgen voor een ultieme gastronomische ervaring. Waardoor een diner, niet zomaar een diner ervaring is. Elk diner is uniek, in elk aspect. Van de locatie, de activiteiten alsook de atmosfeer zorgen voor een unieke ervaring. We nodigen u alvast uit aan een tafel vol foodies en héérlijke conversaties in combinatie van epische activiteiten. 

Volg alvast alles op onze gemeenschappelijke website- www.hetdiner.be

Volgende editie

Inschrijven nieuwsbrief

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief!