Het diner séparé

Tabloo Margot & Catering Cachette slaan de handen in elkaar. Energiek, speels, enthousiast, jong, creatief & dynamisch zijn maar enkele synoniemen voor dit trio.  Tabloo Margot zorgt voor de perfecte setting & locatie, terwijl Catering Cachette zorgt voor de creatieve, heerlijke & originele keuken.

Het diner séparé brengt gelijkgestemde levensgenieters samen rond een mooi gedekte tafel, steeds op een andere exclusieve locatie en met culinaire hoogstandjes van chefs die al je zintuigen zullen prikkelen. Want zeg nu zelf, rond de tafel worden toch de leukste gesprekken gevoerd, ontmoet je nieuwe interessante mensen en ontstaan de warmste herinneringen.

We hebben enkele prachtige locaties voor jullie in petto! Plaatsen zijn beperkt, reserveer snel en kom genieten van deze unieke beleving.

Wie is Tabloo Margot? 

Reeds van kinds af aan ben ik dol op feestjes. De spanning bij de voorbereidingen, de mooi gedekte tafel, het klinken van de glazen, de geuren van de kookpotten en de schaterlach van zatte nonkels… Dat was puur genieten.

Mijn studententijd was één groot Gents Feest met ontelbare én vooral memorabele kotetentjes – op niveau! Deze trend zette zich verder wanneer nadien de eerste bachelorette, het eerste huwelijksaanzoek, de eerste babyshower, verloving én zelfs trouwfeest binnen de ‘family’-kring georganiseerd moest worden. Het zijn dan ook deze vrienden en familie die me hebben gestimuleerd om mijn passie te delen met iedereen die iets te vieren heeft. Tabloo Margot, be my guest!

Catering Cachette, euh?

Na de opleiding in de hotelschool Spermalie te Brugge volgde Thijs een culinaire rondreis bij o.a. restaurant Bartholomeus**, restaurant ’t Zilte**, Kommilfoo* & Hertog Jan ***.  Na een korte stage in Singapore, koos hij toch om zijn eigen keuken uit te bouwen in Sandton Hotel Domaine Cocagne in Nice.

Zonder enige verwachting maar met héél veel passie startte hij samen met zijn vrouw, Chaëlle Daneels een eigen catering zaak op. Zij ruilde daarom haar hotel carrière in om samen met Thijs hun droom waar te maken.  En dat is best al avontuurlijk en boeiend geweest.

Gebeten door smaak en gepassioneerd door lokale topproducten zorgt Thijs voor een sterke visie qua gastronomie maar zeker met de nodige creativiteit.