Gelaude Thijs

Na de opleiding in de hotelschool Spermalie te Brugge volgde Thijs een culinaire rondreis bij o.a. restaurant Bartholomeus**, restaurant ‘t Zilte, Kommilfoo & Hertog Jan ***.  Na een korte stage in Singapore, koos hij toch om zijn eigen keuken uit te bouwen in Sandton Hotel Domaine Cocagne. Gebeten door smaak en gepassioneerd door lokale topproducten zorgt hij voor een sterke visie qua gastronomie maar met de nodige creativiteit.

Danneels Chaëlle

Besmet door het horeca virus en ruilde daarom haar hotel carrière in om samen met Thijs hun droom waar te maken.  En dat is best al avontuurlijk en boeiend geweest. Ze werkte in verschillende hotels als hotelmanager, dit zowel in binnen- & buitenland. Met een grote passie voor gastvrijheid en oog voor detail helpt ze u graag bij de organisatie van uw event.

Mochten het voorbije weekend genieten van een TOP-ervaring met Cachette! AANRADER 👍

Guy Dedeyne

De "Sharing is Caring" menu met Kerst was absoluut top. Een echte aanrader. Heel lekkere, fijne gerechtjes met de grootste zorg bereid door een chef met duidelijk liefde en passie voor zijn vak!

Nicole Pattyn

Topchef !! Heerlijke keuken !!

Vermeersch Katrien

Absoluut top 👌👌
Een fantastische chef !!

Greet Schrauwen