Big Time Villa Cipressa

Over ons

Catering Cachette is een culinair catering bedrijf dat zich toelegt op het creëren van uitzonderlijke ervaringen door middel van voortreffelijke gerechten en naadloze service. Met een passie voor gastronomie en gastvrijheid tillen Chaëlle en Thijs, de drijvende krachten achter Catering Cachette, elk evenement naar een hoger niveau.

Hun aanpak is gebaseerd op een combinatie van hoogwaardige ingrediënten, creativiteit en een diepgaand begrip van de culinaire wereld. Of het nu gaat om intieme diners, betoverende bruiloften of zakelijke evenementen, Catering Cachette zorgt voor een onvergetelijke gastronomische ervaring.

Met Thijs’ achtergrond als getalenteerde chef-kok, opgeleid in gerenommeerde restaurants zoals Bartholomeus**, ‘t Zilte, Kommilfoo & Hertog Jan ***, en Chaëlle’s expertise als ervaren hotelmanager, is het team van Catering Cachette perfect uitgerust om aan alle culinaire en organisatorische behoeften te voldoen.

Of het nu gaat om het ontwerpen van op maat gemaakte menu’s, het zorgen voor een vlekkeloze service of het creëren van een unieke sfeer, Catering Cachette staat garant voor uitmuntendheid in elk aspect van hun dienstverlening. 

Bovendien kunnen ze rekenen op een getalenteerd team van bekwame zaalmedewerkers, sommeliers en chefs die – net als Thijs – ervaring opdeden in sterrenzaken.