Het diner – Yerseke 2023

Het Diner – Yerseke 2023

 

Het familiebedrijf van Jean Dhooghe is al meer dan 100 jaar actief in de kweek van schaal- en schelpdieren. Al hun producten zijn afkomstig van Nederlandse bodem. De kweekgronden bevinden zich in de Oosterschelde, het Grevelingenmeer en de Waddenzee. Iedere dag varen ze uit om hun zilte zaligheden te oogsten, te verplaatsen of te beschermen tegen natuurlijke vijanden (zeesterren, krabben, etc). Graag willen zij hun passie met jullie delen. Dit doen ze het gehele jaar door op hun historische terrein aan de Havendijk in Yerseke.

Na het succes van de voorbije jaren konden we niet anders dan terugkeren naar Yerseke. Op zaterdag 10 juni organiseren we een gastronomische lunch. We kunnen jammer genoeg niet uitvaren met de boot die dag, maar beloven jullie een evenwaardig alternatief. We starten met het programma om 13u00 en zullen afronden tegen 18u00.

Op zondag 11 juni gaan we wel eerst met de boot varen, we ontvangen jullie vanaf 14u30 en vertrekken stipt om 15u. Aansluitend organiseren we het diner met prachtig zicht op de Oosterschelde. Eindigen zullen we doen rond 22u00.

We zijn afhankelijk van de getijden, we vragen dan ook om stipt aanwezig te zijn.

Zaterdag 10 juni: 13u00 (zonder boot)
Zondag 11 juni: 14u30 (met boot)

Deze totaalbeleving komt op €290 per persoon op zondag (inclusief boot ervaring) en €240 (exclusief boot ervaring) en omvat een uitgebreid gastronomisch diner/lunch inclusief aperitief en aangepaste wijnen. Bij het maken van de boekingen zijn annuleringen helaas niet meer terug betaalbaar. Deze kunnen enkel in overleg verplaatst worden.

Maak hier uw reservering!

Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt.