Yerseke 2021

Oesterij, Yerseke

Locatie- De Oesterij- Yerseke
In samenwerking met Tabloo Margot

Het familiebedrijf van Jean Dhooghe is al meer dan 100 jaar actief in de kweek van schaal- en schelpdieren. Al hun producten zijn afkomstig van Nederlandse bodem. De kweekgronden bevinden zich in de Oosterschelde, het Grevelingenmeer en de Waddenzee. Iedere dag varen ze uit om hun zilte zaligheden te oogsten, te verplaatsen of te beschermen tegen natuurlijke vijanden (zeesterren, krabben, etc). Graag willen zij hun passie met jullie delen. Dit doen ze het gehele jaar door op hun historische terrein aan de Havendijk in Yerseke.

Na het succes van vorig jaar konden we niet anders dan terugkeren naar Yerseke. Dit jaar strijken we 2 weken na elkaar neer in de Oesterij. Het weekend van 12 en 13 juni kan je bij ons terecht voor een gastronomische lunch, waarbij we ook eerst starten met een boottocht naar het wad voor de oesterdegustatie. Wie liever komt dineren, kan dat doen op vrijdag/zaterdag/zondag 18-20 juni. We zijn afhankelijk van de getijden, dus gaan we voor de lunch van start om 11u00 en voor de diners om 16u00. Graag stipt aanwezig zijn, de boot kan niet wachten. We hebben exact één uur de tijd tot het water weer stijgt op het wad. Iedereen krijgt een visserspak aan en stapt door het water naar de oestertafels om er kraak verse oesters te degusteren. Daarna keert de boot terug naar de kade waar de tafels klaar staan voor het gastronomisch diner aan de rand van de Oosterschelde. Tafels zullen op 1,5 meter van elkaar opgesteld staan per bubbel, vergeet dus zeker niet te vermelden met hoeveel personen jullie komen.

Pictures by Chantal Arnts

De prijs voor deze totaalbeleving bedraagt 250 euro per persoon. Deze prijs is inclusief de boottocht, degustaties van de oesters, gastronomische menu met aangepaste wijnen & cocktails, koffie & thee met versnaperingen. Gezien de locatie zal de chef een menu uitwerken met uitsluitend lokale producten en dus 100% seafood. Not your cup of tea? Schrijf je in op een van onze volgende diners!

Locatie : Yerseke
Lunch :
12 juni – VOLTZET
13 juni- VOLZET
Ontvangst : 11u00 in de Beatrixhaven

Diner :
18 juni
19 juni – VOLZET
20 juni- VOLZET
Ontvangst : 16u00 in de Beatrixhaven

 

 

TABLOO MARGOT

Margot werkt al vier jaar als eventplanner. ‘Een uit de hand gelopen hobby naast mijn vroegere job als zelfstandig kinesitherapeut’, vertelt ze. Onder de naam Tabloo Margot organiseert de jonge spring-in-‘t-veld feesten van A tot Z waarbij de klant volledig zelf kan genieten van het feest. ‘Ik geniet van het dekken van lange tafels met een prachtig uitzicht en vind het ook heel belangrijk dat de catering van topkwaliteit is.’

20200717 - Preview Het Diner Separe - © Chantal Arnts 2

OOK U ALS BEDRIJF BENT VAN HARTE WELKOM!

Eens uw medewerkers bedanken voor de afgelopen periode? Uw genodigden in een exclusieve & geprivatiseerde omgeving verwelkomen? Dan is dit de perfecte setting waarbinnen je kan netwerken op een informele manier & een bijzondere manier om te delen. Alles kan gepersonaliseerd worden op maat van de klant & budget. 

Wil jij graag beleven samen met uw relaties? 
Stuur dan gerust een mail naar info@catering-cachette.be voor een prijs op maat van uw wensen. 

PARTNERS IN CRIME