Keukenmedewerker productiekeuken
Functie- Keukenmedewerker productiekeuken
Ondersteuning van de keukenbrigade tijdens de voorbereiding
Taken:
Je staat in voor de mise en place van kant & klare bereidingen – lunch – voorbereiding van de salades – warme soepen- sausen – suggesties
Je neemt verantwoordelijkheid en toont een grote passie voor food
Je kent de job, of je heb interesse om dingen bij te leren
Je bent innovatief en staat open voor nieuwe gerechten uit te testen
Je bent punctueel en helpt mee met de algemene orde & netheid op de werkvloer
Je plaatst bestellingen voor jouw bereidingen en maakt zelf een mise en place lijst
Aanbod:
Contract –We bieden je een voltijds contract van onbepaalde duur, aantrekkelijk salarispakket met extra legale voordelen – 4 of 5 dagen werkweek
Werkomgeving – Je komt terecht in een ambitieus horecabedrijf met een vlakke hiërarchie, open communicatielijnen en een korte beslissingsstructuur en geniet eigen verantwoordelijkheid.
Opleiding – Interne en externe opleidingen worden voorzien in tal van domeinen.
Planning – Je werkt in een 4 of 5 dagen werkweek, 38u – extra uren zijn zeker mogelijk – geen avondwerk of weekendwerk
Team – Je komt terecht in een jong maar zeer dynamisch team
Profiel
Kennis en ervaring – Geen diploma vereist maar ervaring is vereist
Enthousiasme & ambitieus – Je bent gemotiveerd en hebt hands on mentaliteit.
Zelfstandig – Je kan zelfstandig werken & je collegiaal opstellen in een team
Behulpzaam – Je helpt waar je kan en kan een extra tandje bijsteken indien nodig
Praktische info:
Adres van de tewerkstelling – Zwevezele
Start datum: onmiddellijk
Solliciteren : stuur je CV en motivatie naar admin@catering-cachette.be