Catering Cachette

Wild pop-up gastronomy bar

Geen winter zonder wild,
geen winter zonder haardvuur,
geen winter zonder wilde champignons,
geen winter zonder de pop-up gastronomy bar by Catering Cachette.

Wij serveren een 3-gangen menu aan €55, per persoon exclusief dranken alsook verschillende wild suggesties.
Kortom een gastronomische beleving, met enkel wilde gerechten.

WIE

Thijs Gelaude, Hannes Desmet & Chaëlle Danneels slaan de handen in elkaar om er samen een onvergetelijke beleving van te maken!

Thijs Gelaude volgde een culinaire rondreis bij o.a. Restaurant Bartholomeus**, ’t Zilte**, Kommilfoo* & Hertog Jan***. Na een korte stage in Singapore & het uitbouwen van zijn eigen keuken in Restaurant Domaine de Cocagne in Zuid-Frankrijk startte hij zijn eigen catering zaak met zijn vrouw.

Een ‘groentje’ kan je Hannes Desmedt al lang niet meer noemen: hij werkte onder meer in sterrenzaken Hertog Jan en Hof van Cleve. Dit jaar won hij nog de prestigieuse Negroni competition (wereldwijd) en werd hij ook uitgeroepen tot beste barman.

Gebeten door het horecavirus ruilde Chaëlle Danneels haar hotel carrière in om samen met Thijs een catering zaak op hoog niveau op te starten. Ze werkte in verschillende hotels als hotelmanager, dit zowel in binnen- & buitenland.

WANNEER

Wij ontvangen jullie graag in onze tijdelijke Wild gastronomy bar by Catering Cachette.
Vanaf 28 november tot 31 december, zijn we open van donderdag tot zondagavond.

Openingsuren
Donderdag, vrijdag, zaterdag & zondagavond vanaf 18u30
Vrijdag & zondagmiddag vanaf 12u30

EVENTS


Domein Gulden Spoor beschikt ook over een unieke  feestzaal. Indien u met een grotere groep zou wensen te reserveren is dit zeker ook mogelijk! De zaal beschikt over een capaciteit van max. 120 personen.
Het thema is uiteraard WILD!

Meer info?
Stuur gerust een mailtje naar wildbar@catering-cachette.be

Reserveer Special Macallan Dinner op 19 December 2019

Het gastronomische trio achter het pop-up restaurant WILD -sommelier Hannes Desmedt, chef Thijs Gelaude en gastvrouw Chaëlle Danneels – nodigen u uit voor een unieke uiteenzetting over The Macallan Single Malt Whisky. Deze wordt gebracht door master bartender en brand ambassador Carl Van Droogenbroeck en gevolgd door een verrassend menu met winterse accenten speciaal opgesteld ...

Reserveer je tafel in Wild Bar voor Oudejaar

Op Oudejaarsavond kan je Catering Cachette terug vinden op het Domein Gulden Spoor te Kortrijk! Reserveren kan via wildbar@catering-cachette.be VIER OUDJAAR IN STIJL! Ontvangst met champagne, vergezeld met een ruim assortiment van gastronomische hapjes. Voorgerecht: Gebakken coquilles met groene kruiden & risotto *** Hoofdgerecht: Hertenkalf met wilde champignons, truffel & aardappelsoesjes *** Kaas assortiment Assortiment van Belgische kazen *** Sharing dessertjes Croque en bouche Chocolade met passie & gekarameliseerde ...

WAAR

Domein Gulden Spoor, Ruitersweg 6, 8500 Kortrijk

Domein Gulden Spoor is gelegen langs de oevers van de Leie, wat ooit de Golden River was. U komt terecht in een wild geïnspireerd kader op een unieke en warme locatie die gastronomie & gastvrijheid uitademt.

U kan het domein bereiken via de Loodwitstraat 75 te Kortrijk, parking is voorzien op het domein zelf.

d
Boothuis (1)
Foto ingang
74446567_10156870081878683_592246595362226176_n[1]

RESERVEREN

Reserveren kan enkel via het contactformulier.
Reserveer tijdig, want er is maar een beperkte beschikbaarheid!

Reserveringsformulier

CONTACT

Domein Gulden spoor ligt vlakbij de N43 & R8, perfect qua locatie.
Dankzij onze vlotte bereikbaarheid slaag je erin om de stadsdrukte te vermijden.  Parkeerstress staat gelukkig niet op het menu. Er is een ruime parking voorzien net voor het domein.

Domein Gulden Spoor
Ruitersweg 6, 8500 Kortrijk