Feestdagen 2020

Feestdagen

Feestdagen

Na onze fanatische ervaringen tijdens diner sépare deze zomer, slaan Tabloo Margot & Catering Cachette opnieuw de handen in elkaar om u tijdens de feestdagen héérlijk te verwennen. 

Catering Cachette zorgt terug voor een culinair feestmenu, die u gemakkelijk thuis kan afwerken.
U kan de avond starten met een verfrissende cocktail voorzien van garnituur zodat u de avond feestelijk kan inzetten, dit kan u perfect in combinatie met onze hapjesbox.  We hebben een 3-gangen menu waar we parelhoen als hoofdgerecht serveren. De 4-gangen menu vullen we graag aan met een stukje kreeft als tussengerecht. Voor de kaviaar liefhebbers hebben we ook altijd de 5-gangen menu beschikbaar. Verder kan u de menu ook aanvullen met heerlijke extra’s! Denk maar aan een kistje oesters, waar we een selectie van 3 verschillende oesters voor jullie hebben geselecteerd. Zoals gewoonlijk is alles gedresseerd op borden, m.u.v. de hoofdgerechten en deze borden moet u niet zelf afwassen! Kortom, gemakkelijk & zo lekker! 

Maar dit jaar verwennen we jullie niet alleen culinair! We zorgen ervoor dat het gehele plaatje klopt. Hiervoor hebben we Margot Laporte ingeschakeld. Elke keer opnieuw zorgt ze voor een prachtige aankleding, waar de kleinste details kloppen. Ze werkte verschillende thema’s voor jullie uit. Margot zorgt voor de volledige aankleding, glaswerk, borden, bestek, servet, kaarsen,… Alles zal in een pakket kunnen opgehaald worden, samen met een eenvoudige handleiding en zeer gemakkelijk toepasbaar. Ook hier hoeft u niets af te wassen, alles mag vuil terug gebracht worden.

Wij zijn reeds geheel uitverkocht voor de feestdagen! 

Dranken

Filters Sort

Extra’s voor tijdens de feestdagen!